Kao i uvijek redakcija portala Visoko.co.ba radi u korist svih svojih vjernih čitatelja, koji nas kroz svih 17 godina postojanja portala prate i bivaju dijelom najčitanijeg portala u Visokom i visočkoj regiji.

MARKETING

Ovog puta, kao zahvalnicu za sve vas, u saradnji sa visočkim kaligrafom Mahirom Burićem, vaš omiljeni portal Visoko.co.ba organizuje bajramsku nagradnu igru u okviru koje možete osvojiti vrijednu nagradu, levhu – kaligrafski rad Mahira Burića, posebno napravljenu za ovu priliku.

U nagradnoj igri portala Visoko.co.ba možete učestvovati na način da učinite sve sljedeće korake, na osnovu čega postajete ravnopravan učesnik:

1. Lajkujte zvaničnu facebook stranicu Visoko.co.ba;

2. Lajkujte facebook post sa detaljima nagradne igre i videom Ezan from Bosnia – Mahir Burić, na facebook stranici Visoko.co.ba, a koji možete pronaći klikom na link: FBVisoko.co.ba: Detalji nagradne igre i Ezan from Bosnia – Mahir Burić;

3. Ostavite komentar ispod gore navedenog facebook posta sa sljedećim tekstom: “Bajramska nagradna igra Visoko.co.ba”.

Nakon što izvršite ova tri, gore navedena, koraka postajete ravnopravan učesnik bajramske nagradne igre portala Visoko.co.ba, koja traje od 15. 7. do 19. 7 2015. godine, odnosno, do posljednjeg dana Ramazanskog bajram, tačnije do 16:00 sati tog dana.

Da biste pobijedili i osvojili nagradu potrebno je da komentar koji ste ostavili ispod videa Ezan from Bosnia – Mahir Burić, na oficijelnoj facebook stranici Visoko.co.ba portala, ima najviše lajkova, u odnosu na druge učesnike nagradne igre, a što će provjeriti i transparentno, fotografijom istaknuti tim portala Visoko.co.ba, nakon završetka nagradne igre.

NAPOMENA: Komentari korisnika koji ne urade sve potrebne korake za učešće u ovoj nagradnoj igri neće biti tretirani kao komentari učesnika u bajramskoj nagradnoj igri portala Visoko.co.ba.

Ekipa redakcije portala Visoko.co.ba želim vam svu sreću i osvajanje vrijedne nagrade, koju možete vidjeti na fotografiji ispod.

Kaligrafski rad - levha, Mahir Burić
Kaligrafski rad – levha, Mahir Burić

Komentari

komentara