Mala svečanost povodom diplomiranja naših stipendista i članova redakcije Belme Kahvić i Belmina Zukana

770

Uz 20 godina postojanja Visoko.co.ba danas smo na simboličan način proslavili i uspješno završeno fakultetsko obrazovanje naših stipendista i članova redakcije Belme Kahvić i Belmina Zukana. Praksa stipendiranja nadarenih učenika i studenata od strane Visoko.co.ba stara je već deset godina.

Belma Kahvić se pridružila našoj redakciji još dok je bila učenik srednje škole, a danas je Bachelor menadžmenta Ekonomskog fakulteta UNSA.

Belmin Zukan nam se pridružio odmah po završetku srednje škole 01.06.2014.godine, a danas je Bachelor prava, Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu. Također je učestvovao i u pokretanju još jedne platforme u vlasništvu Visoko.co.ba, portal www.visocani.ba koji se u javnosti pojavio 10.3.2016.godine, a koji od 08.08.2018.godine uređuje još jedna nadarena učenica srednje škole i članica naše redakcije Ajla Čaušević.

Podsjećamo, Visoko.co.ba je lokalni nezavisni medij koji se finansira isključivo i samo vlastitim novcem ostvarenim kroz marketing i oglašavanje na medijskom tržištu te ni na koji način ne koristi bilo kakva sredstva iz javnog proračuna Općine Visoko i od poreznih obveznika, te kao takav djeluje od svog osnivanja 1998.godine.

 

Komentari

komentara