Mališani iz visočkog obdaništa posjetili Policijsku upravu i Vatrogasnu jedinicu Visoko

U posjeti svakodnevnim herojima Visokog

749

Polaznici visočkog obdaništa, u okviru aktivnosti predviđenih za upoznavanje sa lokalnom zajednicom i važnim institucijama, danas i jučer su posjetili Policijsku upravu Visoko i Vatrogasnu jedinicu Visoko.
U okviru ovih posjeta članovi Policijske uprave i Vatrogasne jedinice su im pokazali kakve su to institucije i čime se oni bave, te su uživali igrajući se sa mališanima, koji su sa velikom radoznalošću razgledali opremu ovih važnih institucija, dok su im njihovi domaćini objašnjavali na koji to način oni štite građane Visokog i kako reaguju kada je nekom pomoć potrebna.
Ovakve posjete su vrlo značajne za polaznike obdaništa u Visokom, jer na ovaj način upoznaju koje su to važne institucije u lokalnoj zajednici, ali i vrlo je važno da svi mališani pogledaju šta će im sutra život ponuditi i ko zna, možda među njima se rodi neki novi heroj koji će u budućnosti štititi građane Visokog.

MARKETING

Detaljnu fotogaleriju sa ovih posjeta možete pogledati na facebook stranici: Obdanište Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.