Servisne info

Manifestacija “Pozdrav proljeću 2015” narednog vikenda u rejonu PD “Gorani”

Tradicionalna manifestacija “Pozdrav proljeću 2015”, koju kao i prethodnih godina organizuju članovi Planinarskog društva “Visočica” u saradnji sa Odredom izviđača “Visoko”, ove godine će biti održana narednog vikenda, u nedjelju 12. aprila. Kao i svake godine lokacija ove manifestacije je ista, a to je rejon planinarskog doma “Gorani”, Visoko, gdje će svi ljubitelji prirode i dobrog druženja imati priliku da uživaju u ovoj sjajnoj manifestaciji.

Također, organizatori ove manifestacije najavili su okupljanje i zajednički polazak te nedjelje, ispred Vatrogasnog doma Visoko, u 8:20 sati.

Organizatori su najavili da će, kao i prethodnih godina, za sve posjetioce manifestacije biti obezbijeđen ručak, odnosno, tradicionalni grah koji se već dugi niz godina poslužuje svim posjetiocima ove manifestacije, a sudeći prema prošlogodišnjem iskustvu i ove godine moglo bi se očekivati sjajno druženje i neka vrsta zabavnog programa u kome će uživati svi posjetioci.
Svakako, svim ljubiteljima prirode, planinarenja i dobrog druženja organizatori pozivaju da im se pridruže i uživaju u proljeću sa njima.

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh