Matt LeBlanc otkrio: Prije angažmana u “Prijateljima” sam imao samo 11 dolara

103

Mnoge glumačke zvijezde nisu imale novca prije nego su zasijale u kvalitetnim ulogama, a jedna od njih je i Matt LeBlanc, jedan od šest prijatelja iz popularne serije devedesetih. On je u jednom od intervjua pričao o periodu prije snimanja kada nije imao novca.
“Nevjerovatno je kako u svakoj generaciji postoje ljubitelji ove serije. Čini se kao da nikada neće prestati biti popularna”, rekao je voditelj Conan LeBlancu u jednoj od emisija, na šta je LeBlanc priznao kako ga to ne prestaje oduševljavati.

MARKETING

LeBlanc je zatim rekao kako je prije angažmana u popularnoj seriji imao samo 11 dolara na računu.

“Da nije bilo ‘Prijatelja’, vjerovatno bih umro od gladi. Predugo sam čekao u traženju običnog posla, a nije bilo glumačkih angažmana, tako da bih i tih 11 dolara sigurno potrošio prije nego bih dobio platu na bilo kojem poslu. ‘Prijatelji’ su stigli u pravi momenat”, kaže LeBlanc.

Dodao je i kako tada nije imao zdravstveno osiguranje te kako je sam sebi popravio zub.

“Otišao sam kod fotografa da napravim portret koji ću koristiti na audicijama, ali mi je rekao da bih trebao popraviti zub. Potražio sam zubara koji bi mi to mogao povoljno obaviti, ali svi su tražili mnogo novca. Jedan od njih rekao je da mi može izbrusiti zub za 80 dolara, što je bilo previše”, kazao je glumac.

LeBlanc je zatim otišao u običnu prodavnicu, kupio jeftinu opremu i sam sebi izbrusio zub.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara