Megan Fox u maju stiže u Srbiju, glumit će u filmu Lazara Bodrože

177

Foto: EPA-EFE

Ugledni filmski magazin objavio je informaciju da će zvijezda Transformersa Megan Fox glumiti u novom filmu srpskog reditelja poznatog po ostvarenju Ederlezi Rising, Lazara Bodrože.
Megan Fox, najpoznatija po filmovima Transformersi i Ninja kornjače, bit će glavna zvijezda napetog trilera Aurora. Tvrtka Arclight započet će svjetsku prodaju filma na European Film Market u Berlinu, prenosi Variety.

Aurora, u režiji Lazara Bodrože (A.I. Rising), priča je o astronautkinji koja je stacionirana u svemiru kako bi nadgledala solarne oluje koje ugrožavaju zemlju: “Ona otkriva da udarni valovi iz solarnih oluja savijaju iskrivljuju vrijeme, što nju gura u emocionalnu i psihološku borbu s prošlošću i sadašnjošću”.

Arclight, koji predvodi Gary Hamilton, udružio je snage s Jordanom Gertnerom (Spring Breakers, The Virgin Suicides) i Tobyjem Gibsonom (franšiza The Lego Movie) kako bi producirao i financirao film. Scenarij su napisali Pete Bridges, Toby Gibson i Stuart Willis (Restoration). Tim Peternel će biti izvršni producent, a snimanje bi trebalo početi u maju u Srbiji.

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara