Memorijalni rukometni turnir “Edhem Edo Sirčo” od 27. do 29. augusta u Visokom

159

U Visokom će u periodu od 27. do 29. augusta ove godine biti odigran rukometni turnir Memorijal “Edhem Edo Sirčo” u znak sjećanja na prerano preminulu rukometnu legendu Visokog i BiH. Prema informacijama koje je istaknuti rukometni trener Zdenko Antović objavio na svojoj Facebook stranici, pozivnice za učešće su poslate u šest klubova u kojima je Edo igrao, a svi se nadamo da će se ti klubovi (ili barem većina njih, zavisno od epidemiološke situacije) i odazvati na ovaj memorijalni turnir.

MARKETING

Također, tokom trajanja turnira trebala bi biti održana i promocija monografije “Edo”, koju već nekoliko mjeseci priprema Antović i koja je posvećena životu i karijeri nekadašnjeg bh. rukometnog reprezentativca.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.