Naslovnica Preporuka Milla Jovovic...

Milla Jovovich otkrila da je treći put trudna, stiže djevojčica

48

Slavna holivudska glumica Milla Jovovich otkrila je da je trudna treći put. Sretnu vijest objavila je na društvenim mrežama. S obzirom na to da je nedavno izgubila bebu, Jovovich je prva tri mjeseca krila vijest o prinovi.

Mada ju je vijest o trudnoći razveselila, glumica je priznala i da je pomalo strah.

“Nakon što sam prije 13 sedmica saznala da sam trudna, u meni su se miješali osjećaji između potpune euforije i neizmjernog straha. Zbog godina i gubitka bebe u prošloj trudnoći nisam se željela prebrzo povezati s ovom bebom”, kazala je Jovovich.

Kada je izgubila bebu, Mila je bila trudna četiri mjeseca. Dobila je prijevremene trudove i rekli su joj da mora biti budna tokom cijelog postupka.

To joj je, izjavila je, bilo jedno od najstrašnijih iskustava kroz koje je ikad prošla. Njoj i njenoj porodici, dodaje, nije bilo nimalo lako proteklih mjeseci.

“Cijela porodica i ja smo bili na iglama čekajući rezultate detaljnih pretraga, provodeći većinu vremena po liječničkim ordinacijama. Hvala Bogu sve je uredu ovaj put i blagoslovljeni smo s još jednom djevojčicom”, napisala je Jovovich u opisu fotografije na kojoj je pozirala u uskoj haljini od čipke i pokazala svoj trudnički stomak.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.