Ministar Dario Pekić potvrdio: Pozitivan sam na koronavirus

2324
Dario Pekić

Ministar za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona Dario Pekić potvrdio je za portal Visoko.co.ba da je pozitivan na koronavirus (Sars-Cov-19).

MARKETING

Nakon što su mu stigli rezultati testiranja, on je potvrdio prisustvo koronavirusa i pozvao građane na dodatni oprez.

“Nakon što su se pojavili prvi simptomi, testirao sam se na prisustvo koronavirusa i danas (11. marta) mi je potvrđeno da sam, nažalost, pozitivan na prisustvo koronavirusa. Pozivam sve građane da poštujemo upute doktora i svih nadležnih institucija i pojedinaca, da se pridržavamo svih izrečenih naredbi i mjera, te da pazimo i na sebe i na druge u svojoj okolini”, kazao je ministar Pekić.

Dodao je kako se nalazi trenutno u izolaciji, da se osjeća dobro, te da sarađuje sa zdravstvenim radnicima, kako bi spriječio dalje širenje koronavirusa, ali i zaštitio svoje zdravlje.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.