Ministar Dario Pekić uručio novo službeno vozilo Policijskoj stanici Olovo

813

Ministar unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Dario Pekić, u prisustvu policijskog komesara Semira Šuta te načelnika policijske uprave “V” Mehe Bajrića, uručio je službeno policijsko vozilo policijskoj stanici Olovo. Ključeve novog službenog vozila preuzeo je Amir Džinić, komandir Policijske stanice Olovo.

MARKETING

-Ovo je deveti automobil koji smo uručili. Ostalo nam je da još po jedno vozilo uručimo Maglaju i Zavidovićima tako da će time biti uručeno 14 vozila u ZDK. Novi automobil je doprinos u opremanju policijskih stanica jer znamo da je automobil jedna od najbitiniji stvari u aktivnostima policijskih službenika. I naredne godine namjeravamo podijeliti još po jedno vozilo policijskim stanicama tako da će u narednim godinama svaka stanica biti maksimalno opremljena za svoje zadatke koje treba svakodveno da obavlja, istakao je ministar Pekić.

Uručenju službenog policijskog vozila policijskoj stanici Olovo prisustvovali su i ministar za boračka pitanja u Vladi ZDK Fahrudin Čolaković, općinski načelnik Đemal Memagić te službenici PS Olovo.

radio.olovo.ba / Visoko.co.ba

Komentari

komentara