Mirnes Fatić smijenjen sa mjesta predsjednika Inicijativnog odbora BPS-a Visoko, novi predsjednik Nermin Šečo

1241

Za prošlu subotu (24.02.2018.godine) bila je zakazana Izborna Skupština Općinske organizacije BPS-Sefer Halilović Visoko. Na ovoj Skupštini 80 delegata je trebalo da izabere novog predsjednika stranke, a ponuđeni kandidati su bili: Mirnes Fatić, Ćama Vranac, Husnija Merdić i Nermin Šečo.

Na Skupštini su odim novig predsjednika trebali biti izabrana i ostala tijela stranke: Općinski odbor, Izvršni odbor, Sekretar Općinske organizacije i Blagajnik.

Međutim dan prije održavanja zakazane Skupštine stiglo nam je slijedeće obaviještenje:

Ovom prilikom želim da Vam se zahvalim na prenesenoj informaciji o održavanju Izborne skupštine OO BPS Sefer Halilović, te Vas obavijestim da je zbog tehničkih razloga ista otkazana do daljnjeg.

Sektor za komunikacije BPS Sefer Halilović

Kako saznaje Visoko.co.ba u međuremenu Mirnes Fatić je smijenjen sa mjesta predsjednika Inicijativnog odbora BPS-Sefer Halilović Visoko. A za novog predsjednika imenovan je Nermin Šećo.

Podsjećamo, Mirnes Fatić je jedini vijećnik ove stranke u OV Visoko i jedan od potpredsjednika na Kantonalnom nivou.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.