Naslovnica Lokalne Teme Politika Mirza Ganić, ...

Mirza Ganić, predsjednik OO SDA Visoko: Da lakše dišete nemam namjeru biti kandidat za gradonačelnika Grada Visoko, ali SDA ima kandidata koji će pobijediti na lokalnim izborima 2020!

917

Aktuelni premijer ZDK i predsjednik OO SDA Visoko Mirza Ganić na svom zvaničnom FB Pageu je objavio status iznad posljednjeg reagovanja koje je uputio nakon što je lokalna vlast pokušala “napadati” Vladu ZDK kako iz Vlade kažu zbog straha za vlastitu poziciju. U tom svom statusu koji je objavio iznad podijeljene vijesti sa Visoko.co.ba premijer Ganić je otkrio javnosti da nema namjeru da se kandiduje za gradonačelnika na narednim izborima, ali da SDA ima kandidata koji će pobijediti na lokalnim izborima u oktobru naredne godine.

Veoma sam saburli, ali ako je meni od “ljubičanstvenih”, zaista je dosta! Ako neko nema mjeru i želi javno da se dopisuje apsolutno nije nikakav problem, naprotiv imam i ja populističkih ideja za lokalnu vlast, ali ne samo ideja već i velikih zamjerki.

Ako neko želi da minimizira moj rad, ni to nije problem ali prvo mora pomest ispred svojih vrata. Ne pišem ovo da bih se reklamirao i smutnju izazivao, već zbog istine. Da lakše dišete nemam namjeru biti kandidat za gradonačelnika grada Visoko, ali SDA ima kandidata koji će aBd pobijediti na lokalnim izborima 2020. godine!
#strpitesejosmalo

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.