Mladi muzičari iz regiona obradili hit baladu “Pustinja” Nene Murića

119

Pjesme Nene Murića svakodnevno se emitiraju i slušaju na radio stanicama u BiH, ali i širom regiona. Dosta mlađih pjevača izvodi njegove balade “Stope da ti ljubim” i “Pustinja”, ali i brže pjesme poput hitova “Baraba mekog srca” i “Na tvojoj strani jastuka”.

MARKETING

– Zaista me raduje činjenica da mladi pjevači pjevaju moje pjesme. To je na neki način pokazatelj da sam uspio svojim pjesmama udahnuti dušu i da publika osjeti iskrenu emociju koja prevladava u svakoj od njih. Upravo sam naišao na obradu balade “Pustinja” koju sam premijerno otpjevao 2010. godine na “Pirin festu” u Bugarskoj, na kojem sam osvojio i dvije nagrade. Sviraju je muzičari iz Hrvatske, BiH i Slovenije, a pjeva je talentovani Nikola Batinović iz Ploča. Oduševili su me svojom izvedbom – kaže Neno Murić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.