Muzuri d.o.o. Visoko – prirodno zdrava hrana!

3552
Muzuri d.o.o. Visoko

Želite kupovati kvalitetno, ali povoljno? Potreban Vam je pozdan partner za nabavu i opskrbu Vaših prodavnica, farmi, obrta i proizvodnje? Želite sve na jednom mjestu, bez čekanja narudžbe, raznovrsnu ponudu i uvijek dostupne željene artikle na lageru?

MARKETING

Muzuri d.o.o. Visoko pravi je izbor za Vas!

Naši veliki skladišni i logistički kapaciteti te široka mreža poslovnica obezbijediti će sve što Vam je potrebno i što je važnije, uvijek na vrijeme!

Muzuri d.o.o. Visoko

Muzuri d.o.o. Visoko je distributer robe široke potrošnje od najpoznatijih domaćih i regionalnih proizvođača koji posluju po visokim standardima i normama. Među našom ponudom posebno mjesto zauzimaju proizvodi iz našeg proizvodnog pogona na koje smo ponosni. Nabavka sirovina koje su kontrolisanog porijekla, transport i skladištenje obavlja se pod strogim poljoprivrednim i vetrinarskim nadzorom, a proizvodnja se realizuje po izuzetno zahtjevnom HACCP standardu. Naš proizvodni asortiman Vam donosi sve vrste brašna od integralnih žitarica, te stočne hrane proizvedene po savremenoj normi, u kontrolisanim uvjetima.

Posjetite nas u našim poslovnicama ili pozovite naše prodajne savjetnike za više informacija o redovnim akcijama, rabatima na količinu i mogućnost besplatne dostave na Vašu adresu sedam dana u sedmici.

Adresa: Muhašinovići bb, Visoko

Kontakt telefoni: 032/742-448, 061/888-588

Svakako, posjetite i našu Facebook stranicu:

Muzuri d.o.o. Visoko

Muzuri d.o.o. Visoko, Visoko, Bosnia and Herzegovina. 713 likes. Mlin i mješaona stočne hrane “MUZURI” d.o.o. Visoko

 

Visoko.co.ba/Promotivni tekst

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.