Na Festivalu Music Forum BiH u Konjicu nastupaju S.A.R.S., Puško, Berin…

143

Drugo izdanje Festivala Music Forum BiH pod nazivom “Maraton Vol. 2” održat će se u Konjicu od 12. do 15. jula.
U tom periodu ovaj grad na Neretvi posjetit će brojni muzičari i bendovi kao što su beogradski bend S.A.R.S, Nermin Puškar, Berin Buturović, bend “Poruka u boci” i mnogi drugi. Na otvorenju će u konjičkom kafiću Yard goste zabavljati Berin Buturović, dok će oficijelni dio programa biti održan na nekoliko lokacija u Konjicu.

MARKETING

Nastup Nermina Puškara zakazan je za 13. juli, a dan poslije publika će moći uživati uz S.A.R.S. sa Žarkom Kovačevićem Žaretom na čelu. Bend “Poruka u boci” koji je posvećen radu jednog od najvećih muzičara svih vremena Stinga zatvorit će festival “Maraton Vol. 2”.

Music Forum BiH osnovan je u septembru 2017. godine. Nastao je iz želje muzičara da mlađim generacijama omoguće bolje uslove za bavljenje muzikom te da se omogući platforma na kojoj će pokazati svoj muzički talent.

Ulaznice se mogu nabaviti u prostorijama Narodnog univerziteta u Konjicu na dan koncerta.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.