Nakon kontrole naloženo ponovno iscrtavanje horizontalne signalizacije u Ozrakovićima

512

Nakon izvršenog nadzora od strane koordinatora Grada Visoko iz Službe za Lokalni ekonomski razvoj na novoizgrađenoj dionici puta kroz Ozrakoviće uočeno je da horizontalna signalizacija nije urađena u skladu s tehničkim propisima, te je odmah naloženo da se ista uradi ponovno, a što će biti i urađeno u narednim danima, nakon što se hladna plastika, koja se i koristi za horizontalno označavanje stvrdne, kako bi se mogla ručno ukloniti.

Ovim putem podsjećamo sve izvođače radova da se zahtjeva kvalitet izvedenih radova i da će svi oni koji ne budu radili u skladu s pravilima morati izvršiti ponovne radove o svom trošku, a što će biti slučaj i na ovom projektu.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.