Nalazi se u teškoj situaciji: Poznati visočki košarkaš i trener Jakub Genjac završio u bolnici

10276

Nakon što je prije nekoliko dana preminuo mladi košarkaš Kaknja Anes Begić iz ovog kluba saopćili su javnosti nove loše vijesti.

MARKETING

Naime, bivši igrač i trener kakanjskog kluba, Visočanin Jakub Genjac, nalazi se u bolnici i u veoma je teškoj situaciji.

Genjac je, inače, legenda Kaknja. Čovjek koji je uveo ovaj tim u elitni rang naše košarke, a isti status ima i u Kvarneru iz Rijeke. Trenutno, Genjac je prvi čovjek košarkaškog kluba za mlade u za mlade u Visokom, a dugi niz godina jedan je od istaknutijih sportskih radnika u našem gradu.

 

Visoko.co.ba/KK Kakanj Facebook page

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.