Narcos 4: Sve je isto, samo Pabla nema…

636

Striming platforma Netflix objavila je novi tizer i datum kada stiže četvrta sezona serije “Narcos”.

MARKETING

Ono što je počelo kao priča o usponu i padu Pabla Eskobara (Pablo Escobar), rodonačelnika savremene narko-industrije, već u trećoj sezoni je otišlo malo šire. Nakon što je Eskobar i u seriji likvidiran, fokus je prebačen na njegovu zaostavštinu u vidu zloglasnog Kali kartela. Četvrta sezona se samo donekle može posmatrati kao nastavak priče o Eskobarovom naslijeđu, jer ide šire u svakom smislu.

“Narcos” se seli u drugu državu i otvara, ne drugo poglavlje, već drugu knjigu o trgovini narkoticima. Radnja nove sezone se vraća nazad u osamdesete, ali u Meksiko, i prati uspon Feliksa Galjarda (Félix Gallardo), čovjeka koji je ujedinio rasparčane dilere u novu zločinačku imperiju koja je i danas poznata pod nazivom Gvadalahara kartel.

Vagnera Mouru (Wagner Moura) i Pedra Paskala (Pedro Pascal) u glavnim ulogama će zamijeniti Diego Luna kao Galjardo i Majkl Penja (Michael Peña) kao agent američke
DEA zadužen da Galjarda zaustavi.

Uprkos svim promjenama, svi dobri elementi serije su i dalje tu, od onih koji se tiču estetike i atmosfere, do dobre glume i scenarija koji će prikazati sve dimenzije jedne ovakve priče.

Datum dolaska četvrte sezone je 16. novembar.

Komentari

komentara