Narod voli pobjednike: Goduša snažno uz Mirzu Ganića i pobjednički tim SDA Visoko

Stavovi izneseni u ovom tekstu predstavljaju saopćenje za javnost i ne predstavljaju nužno stavove naše redakcije. Saopćenja su stavovi i mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

2751
Mirza Ganić u Goduši
Mirza Ganić u Goduši

“Prohladna novembarska noć nije bila prepreka za herojski narod Goduše da da snažnu podršku timu SDA Visoko i Mirzi Ganiću za gradonačelnika Grada Visoko!

MARKETING

Predstavili smo naše kandidate za Gradsko vijeće Visoko, a naš kandidat iz Goduše Muamer Halilović se zahvalio velikom broju svojih komšija na snažnoj podršci. Naveo je da ne trebamo govoriti o tome ko je šta uradio, a šta nije. Posebno je istakao da i po svjetskim i vjerskim zakonima moramo birati najbolje, a najbolji je među nama i to je Mirza Ganić. Prisutni su ove riječi snažno podržali.

U ime domaćina skup je pozdravio hadžija Hasan Šehović, jedan od osnivača SDA u Visokom. Na početku je zaželio mnogo uspjeha svim kandidatima i budućim predstavnicima naroda. “Nama treba jedinstvo i mi moramo čuvati jedinstvo, a naše jedinstvo čuva jedino SDA stranka”, istakao je na samom početku. Za budućeg gradonačelnika Mirzu Ganića je rekao da on ne zna izdati i da je oduvijek bio uz svoj narod i da će tako i ostati u budućnosti, što su prisutni pozdravili velikim aplauzom.

Sa velikim nestrpljenjem dočekan je nabolji, aktuelni premijer ZDK i kandidat za gradonačelnika Grada Visoko Mirza Ganić.

“Ako ima neko da još uvijek sumnja, donosim vam provjereno saznanje i sasvim izvjesno obećanje, SDA će pobijediti na izborima, a vas pozivam da budete dio pobjedničkog tima”. Okupljeni su velikim aplauzom jasno pokazali na čijoj su strani. Naglasio je da 15.11. svi slavimo pobjedu istine i poštenja, i to će biti pobjeda naroda Grada Visoko!

Napomenuo je da sljedeće godine počinje izgradnja nove područne škole u Goduši i to su pozdravili velikim ovacijama okupljeni mještani Goduše.

Pored toga, mnogi drugi projekti su uvršteni u Izbornu platformu “Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje”:
– Sanacija makadamskih puteva;
– Izgradnja kanalizacione mreže;
– Izgradnja igrališta za djecu;
– Izgradnja javne rasvjete.

Ove informacije su okupljeni prihvatili sa velikim odobravanjem i još jednom jasno poslali snažnu podršku Mirzi Ganiću i timu za pobjede SDA Visoko!

Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!”

🔝🔝Ako ima neko da još uvijek sumnja, donosim vam provjereno saznanje i sasvim izvjesno obećanje, SDA će pobijediti na izborima, a vas pozivam da budete dio pobjedničkog tima‼️

Posted by Mirza Ganić on Saturday, November 7, 2020

 

Visoko.co.ba / SDA Visoko / Saopćenje za javnost

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.