Narodno pozorište Sarajevo: “Leptir” na repertoaru 28. januara

74
“Problem ovih ljudi se desio jer su predugo bili u tišini. Kada su progovorili, progovorili su jezikom kojim se nisu međusobno mogli da razumiju. Danas porodica, kao institucija, doživljava krizu. Porodica je ugrožena i devastirana. Ova predstava će biti upozorenje svima da postanu svjesni šta se može desiti ako podrodica ne komunicira. Ovo je primjer i pokazatelj gdje destrukcija može odvesti porodicu. Ukoliko je na prvom mjestu bilo koja stvar (krijera, novac, rivalstvo…), a ne porodica, već je propast tu”, rekao je Emir Zumbul Kapetanović.

U predstavi igraju Sanela Pepeljak, Aleksandar Seksan i Ermin Sijamija.

MARKETING

Rezervacije ulaznica možete izvršiti putem web stranice pozorišta: www.nps.ba, putem e-maila: boxoffice.nps@gmail.com, telefonskim putem na broj: 033 221 682.

Radno vrijeme blagajne svakim radnim danom od 9:00 do 15:00 sati i na dan izvođenja predstave u dva termina od 9:00-11:30 i 15:30-19:30 sati.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.