Naslovnica Opći izbori 2018 Naša stranka:...

Naša stranka: Nermina Vehabović Rudež nositeljica liste za Federalni parlament u našoj izbornoj jedinici, Sanja Renić nositeljica liste za Skupštinu ZDK

427

Generalni sekretar Naše stranke Nihad Uk, danas je Centralnoj izbornoj komisiji predao liste za predstojeće opće izbore, saopćila je Naša stranka.

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović nosilac je liste za Parlamentarnu skupštinu BiH u izbornoj jedinici 3. U izbornim jedinicama 1, 2, 4 i 5 za isto zakonodavno tijelo, to su Amir Hadžić, Boška Čavar, Drago Đorđić i Mirjana Marinković-Lepić.

Potpredsjednice stranke Nasiha Pozder i Sabina Ćudić nositeljice su listi za Parlament Federacije BiH u izbornim jedinicama 7 i 11. U izbornoj jedinici 1 listu nosi Šeherzada Delić, u izbornoj jedinici 2 Amir Hasičević, a u izbornim jedinicama 3, 4, 5, 6, 8 i 9 nosioci lista su: Edin Osmanbegović, Sead Mušić, Boris Britvar, Nermina Vehabović Rudež, Anel Topalović i Adnan Šarić.
Kad je riječ o skupštinama kantona, nosilac liste za Kanton Sarajevo je Damir Marjanović, za Tuzlanski kanton Selim Bešlagić, za HNK Marinko Šanje, ZDK Sanja Renić, USK Vildana Alibabić i za BPK Neno Zuko.

Za člana Predsjedništva BiH Naša stranka je kandidirala Borišu Falatara.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.