Nastavak filma “Black Panther” stiže u julu 2022. godine

87

Studio Marvel je danas na YouTubeu objavio video koji slavi filmove i najnezaboravnije trenutke “Marvel Cinematic Universea”, a koji uključuje teaser za drugi dio “Black Panthera”. U videu je zvanično otkriven i datum izlaska nastavka koji se očekuje 8. jula 2022. godine.

MARKETING

Film “Black Panther: Wakanda Forever” nastavit će istraživati neponovljivi svijet Wakande i sve bogate i raznolike likove predstavljene u prvom filmu.

Film je napisao i režirao Ryan Coogler, koji je radio i na prvom dijelu koji je izašao 2018. godine, a čiji nastavak stiže 8. jula 2022.

Ovo je samo jedan od mnogih uzbudljivih filmova Marvel studija najavljenih u videu naziva “Marvel Studios Celebrates The Movies”, u čijem opisu piše: “Svijet se može mijenjati i razvijati, ali jedna stvar se nikada neće promijeniti: svi smo dio jedne velike porodice”.

Pored “Black Panthera” u videu su između ostalog najavljeni i datumi izlaska filmova: “Black Widow”, “Eternals”, “Spider Man: No Way Home”, “Thor: Love and Thunder”, “Ant-Man and The Wasp: Quantumania”, “Deadpool” i “Blade”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.