Nastavlja se snažna podrška JU „Dom zdravlja“ Visoko

908

 

Danas je u prostorijama JU „Dom zdravlja“ Visoko održan sastanak kojem su prisustvovali gradonačelnik Visokog Mirza Ganić, direktor firme „Komochem“ d.o.o Visoko Kenan Odobašić i direktor Doma zdravlja Zlatko Handžić. Razgovarano je o unutrašnjem uređenju prostorija Doma zdravlja, čiji unutrašnji zidovi nisu godinama ofarbani i održavani.

Direktor „Komochema“, kao društveno odgovorne firme u svojoj lokalnoj zajednici, na raspolaganje je stavio sve resurse svoje firme i osigurao kompletan materijal za farbanje, gletovanje i uređenje zidnih površina od 6600 m2.

Ono što ovu kompaniju čini posebnom je da se svi proizvodi iz širokog spektra ponude proizvode u potpunosti u proizvodnim pogonima u Donjem Moštru, te svojom kvalitetnom proizvodnjom mogu zadovoljiti i najspecifičnije zahtjeve u okviru djelatnosti kojom se bave.

Poslije sastanka izvršen je obilazak radova na utopljavanju zgrade JU „Dom zdravlja“ Visoko koje realizuje Grad Visoko, a gdje se također koriste proizvodi firme „Komochem“ d.o.o Visoko.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.