Naslovnica Sport Ostali sportovi Natjecanjem B...

Natjecanjem Bullet Cup 2018 oživljena IPSC liga Bosne i Hercegovine

75
Na strelištu u Suhodolu u nedjelju je održano natjecanje u praktičnom streljaštvu “BULLET CUP 2018”, na kojem je nastupilo 60 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine uz goste iz Crne Gore.
Ovo natjecanje ujedno predstavlja prvo kolo IPSC lige Bosne i Hercegovine koja je ponovo pokrenuta nakon nekoliko godina pauze. “BULLET CUP 2018” imao je i humanitarni karakter, jer će sav prihod od kotizacija za natjecanje biti doniran za liječenje petogodišnjeg dječaka Akila Hadžihalilovića koji boluje od tumora na mozgu. U jakoj konkurenciji najbolje rezultate su postigli sljedeći natjecatelji:
U konkurenciji žena: 1. Emina Cerić (klub Bullet, BiH) 2. Jesenka Rešidović (klub Bullet, BiH) 3. Selma Osmanagić Klico (klub Point, BiH)
U konkurenciji muškaraca: Divizija produkcija, pojedinačno: 1. Milorad Janjušević (Crna Gora) 2. Krsto Pajović (Crna Gora) 3. Nenad Pavličić (Crna Gora)
Divizija produkcija ekipno: 1. MTO (Crna Gora) 2. Bullet (Bosna i Hercegovina) 3. Caracal (Bosna i Hercegovina)
Divizija standard, pojedinačno: 1. Dragan Mišanović (klub Point, BiH) 2. Velizar Darmanović (Crna Gora) 3. Mirza Klico (klub Point, BiH)
Bljesak.info / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.