ZanimljivostiReceptiNeodoljivi brusketi

Neodoljivi brusketi

Sastojci:

baget ili običan hljeb

8 komada šeri paradajza

3 kašike sira

1 dl maslinovog ulja

4 čena bijelog luka

šaka svježeg bosiljka

malo pečenice

Priprema:

Hljeb isijecite na kriške, svaku premažite maslinovim uljem, poredajte preko isjeckan paradajz, sir, bijeli luk i pospite bosiljkom (po želji stavite i pečenicu). Pecite ih u rerni 10 minuta na 200 stepeni.

 

Visoko.co.ba/nezavisne.com


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE