Nermin Ogrešević i Refik Kurgaš na druženju sa izabranim vijećnicima ASDA u ZDK

862

Predsjednik ASDA BiH mr. Nermin Ogrešević i predsjednik KO ASDA ZDK Refik Kurgaš upriličili su druženje sa svim izabranim vijećnicima ove stranke na nivou ZDK. Sastanak i druženje organizovano je s ciljem međusobnog upoznavanja vijećnika, a razgovarano je i o smjernicama djelovanja ASDA kada je u pitanju koaliranje na lokalnom nivou u gradovima gdje je stranka dobila mandate.

MARKETING

Interesantno je da su se sastanku odazvali svi vijećnici izuzev visočkih Elvedina Šabanovića i Mirze Bukića, dok je Dario Pekić zajedno sa predsjednikom OO ASDA Amirom Ganićem predstavljao Visoko na ovom sastanku. Također sastanku nije prisustvovao kandidat iz Breze koji je nakon izbora prešao u SBB. Kao i vijećnik iz Olova.

Podsjećamo, ASDA na nivou ZDK zabilježila je uspjeh za pet vijećničkih mandata više u odnosu na prije četiri godine, a po gradovima to izgleda ovako: Visoko 3, Breza 3 (-1), Olovo 1, Kakanj 1, Zenica 2, Zavidovići 2, Žepče 1, Tešanj 2.

Naredne subote u Sarajevu bit će organizovan sastanak po uzoru na ovaj iz Zenice, ali za nivo čitave BiH gdje je ASDA ostvarila ukupno 52 mandata.

Komentari

komentara