Nermina Vehabović Rudež (NS) / Poruka direktoru JP Visoko Ekoenergija: Nije sve u trenutnoj poziciji, nešto je i u kulturi, odgoju i pameti, i doći će sve na svoje

1420

Danas na sjednici Vijeća usvajali su se izvještaji Javnih preduzeća. Pošto sam član Komisije za budžet, prije dva dana na sjednici nisu prisustvovali svi direktori niti su poslali predsjednike nadzornih odbora. Došao je samo direktor JKP Gradska groblja i dao pojašnjenje izvještaja. A onda je nakon intervenisanja i zvanja, trčeći stigao direktor Eko energije (rekao je da nije znao za sjednicu). Danas na sjednici vijeća zastupala sam stav Naše stranke i bili smo suzdržani za izvještaje JKP Visoko i JP Ekoenergija, a glasali smo za izvještaj JKP Gradska groblja.

MARKETING

Nismo podržali izvještaj Ekoenergije zbog bahatosti i lažne samouvjerenosti direktora, zbog Nadzornog odbora koji je u ovom preduzeću.

P.S

Direktor JP Ekoenergije smatra da je zaštićen pa piše nesuvisle komentare o odlukama opozicije. Poruka za njega: nije sve u trenutnoj poziciji, nešto je i u kulturi, odgoju i pameti i doći će sve na svoje!

Izvor: Facebook profil Nermina Vehabović Rudež

Komentari

komentara