Nevzeta Begić (SBB): Još jedna inicijativa realizovana

525

Na 40. sjednici Općinskog Vijeća pokrenula sam sljedeću Inicijativu. Drago mi je da je nadležna Služba reagovala u veoma kratkom vremenu i istu realizovala, tako da su postavljene nove klupe na Poligon. Smatram da naši građani zaslužuju ljepše i bolje uslove za život i rad. Nekada na izgled male stvari, čine nekoga puno sretnim.

MARKETING

Nadam se da oni koji će sjediti na ovim klupama će se upravo tako osjećati, posebno kandidati, njihovi instruktori, roditelji u čije ime sam i pokrenula ovu Inicijativu.

  • Služba za prostorno uređenje, imovinsko- pravne, geodetske, stambeno-komunalne poslove i zaštitu okoline

Pokrećem inicijativu da se na površini (na adekvatnim mjestima), koja se koristi kao poligon za obuku vozača, kao i poligon sa kojeg polaze – dolaze autobusi kada se organizuju razne ekskurzije i izleti postave najmanje 4 klupe za sjedenje.

Obrazloženje:

S obzirom da se ova površina koristi u navedenim situacijama i da se na istoj u isto vrijeme nalazi veliki broj naših građana zbog polaganja i obuke, kao i zbog ispraćaja – dočeka djece od strane većeg broja roditelja, neophodno i dobro bi bilo da imaju klupe za sjedenje. Polaganje vozačkog traje čitav dan, veliki broj ljudi je prisutno i nemaju mogućnosti da se odmore, sjedu, kao i roditelji koji čekaju.

klupa 1Sa željom da se poboljša kvalitet življenja i osiguraju potrebe naših građana, nadam se da će nadležna Služba imati razumijevanja i uložiti napore da se iste postave u skorije vrijeme.

S poštovanjem!

klupa 2

 

 

 

Komentari

komentara