Nina Badrić: Voljela bih se pojaviti u filmu s Goranom Višnjićem

312

Hrvatska muzička zvijezda Nina Badrić vrijedno radi, a 13. septembra očekuje je koncert u Banjoj Luci. Uprkos brojnim obavezama pred nastup na Kastelu, u intervjuu za Klix.ba govorila je o druženju s hrvatskim glumcem Slavkom Sobinom, otkrila nam s kim bi se voljela pojaviti na filmskom platnu te odgovorila da li i danas, nakon dugogodišnjeg iskustva i rada, pred publiku izlazi s jednakim entuzijazmom.
Njen posljednji singl “Volim te volim”, za koji je kadrove u spotu dijelila sa Sobinom izazvao je pozitivne reakcije publike koja je nešto drugačije od Nine dočekala s oduševljenjem. Badrić se u videu vjenčala sa Sobinom, pa su se mnogi zapitali planira li to i u stvarnom životu.

MARKETING

“Bio je to jedan od onih dana kada se sve spoji, privatno i poslovno, kada je sve po mojoj mjeri. Snimali smo na mom dragom Hvaru, u predivnom društvu, s odličnom ekipom. A svi me pitaju kako je bilo snimati one kadrove se Slavkom, a najbolje je iskoristiti jedan moj stih ‘još i sad sva zadrhtim…'”, iskrena je Badrić.

S obzirom da njeno dugogodišnje prijateljstvo s glumačkom zvijezdom Goranom Višnjićem, zanimalo nas je da li bi se upravo ovaj hrvatski glumac s holivudskom adresom možda mogao pojaviti u nekom od njenih narednih spotova.

“Možda bi bilo bolje da se ja pojavim u jednom od njegovih filmova”, pita se pjevačica.

Mada je više od dvadeset godina na sceni, Badrić priznaje da i danas pred publiku izlazi s jednakim entuzijazmom.

“Da osjetim zasićenje ili manjak entuzijazma odmah bih se prestala baviti ovim poslom. Svaki moj nastup u meni budi istu onu emociju kao i prvog dana i mislim da i publika to osjeti. A kada i ako se budem umorila od svega maknut ću se na neko vrijeme dok se opet ne zaželim muzike”, govori Badrić.

Struka i publika već je godinama proglašavaju najboljom i najomiljenijom pop pjevačicom. To joj, ističe, itekako imponira i daje potvrdu da je ono što radi zaista dobro.

“Muzika je moj poziv i moj put, a kada radite nešto što toliko volite i još vas za to pohvale, možete samo biti zahvalni Bogu što je čuo i uslišio sve vaše molitve. Živim blagoslov. Radim ono što volim, a meni to donosi najveću sreću”, ističe Badrić.

Na Sarajevo je asocira…

“Dobri ljudi. Srce Sarajeva je sigurno jedan od najprepoznatljivijih momenata tog predivnog grada”, kaže pjevačica.

S motivirajućom porukom da ništa u životu ne treba doživljavati previše ozbiljno, razgovor privodimo kraju. Upravo to je, kako kaže pjevačica, jedan od njenih recepata za uspjeh.

“Život je tako prolazan, jedino su naše porodice i prijatelji ono čemu treba dati ozbiljnu pažnju. Sve ostalo dođe i ode i sve mi je jasnije da treba uživati u trenutku. Učim se još uvijek živjeti sada. Vidim čašu pola punu i uvijek vjerujem u dobro. Dobro se dobrim vrati. Ne mogu to ponoviti dovoljno puta. Uvjerena sam da će nas pravda stići i da ćemo dobiti nazad tačnu mjeru svega što smo dali”, poručuje Badrić.

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara