Nives Celzijus ponosno istaknula ono čega se mnoge žene srame

698

Nives Celzijus iznenadila je mnogobrojne obožavatelje fotografijom svog prirodnog tijela bez trunke photoshopa. Na Instagramu je objavila dvije spojene fotografije s kauča na kojima je otkrila sve nesavršenosti kojima se ponosi.

“Ovo nije još jedna prije-poslije fotka u svrhu promoviranja anticelulitne kreme ili nekog sličnog proizvoda. Ovo sam ja unutar iste minute. Imamo tu ovo ružno svjetlo koje ne volimo i koje pada tako da se vidi sve ono što ne želimo vidjeti: kapilare, celulit, masnice i dlačice te ovo koje mi divno stoji, gdje moja koža izgleda gotovo savršeno s tek malim naznakama celulita”, napisala je Nives, ponosno ističući ono čega se mnoge žene srame.

“Ja, naravno, uvijek biram ono dobro svjetlo i dobre fotke, ali zadržim i one lošije kao podsjetnik da me ponekad i samo časak dijeli od onog boljeg. A ponekad se i jako dobro nasmijem nekim svojim izdanjima”, zaključila je.

Nives je oduševila fanove svojom iskrenošću pa se mnogi nisu mogli suzdržati od komentara.

“Što izmišljaš, što buncaš, kakav celulit? O čemu ti? Je da na onoj drugoj izgledaš kao da pršti sunce i dobrota iz tebe, ali nije loša ni prethodna”, napisao joj je jedan pratitelj, a drugi su se složili s njim. “Nitko ti na svijetu nije ravan, božanstvena si”, “Žena si koja ima što za pokazati”, “Osim prirodne ljepote, ti imaš ono nešto u sebi što privlači ljude”, komentirali su joj.

 

Visoko.co.ba/radiosarajevo.ba

Komentari

komentara