NK Čelik: Smanjen dug prema Upravi za indirektno oporezivanje!

93
Foto: NK Čelik

Menadžment nogometnog kluba Čelik svakodnevno radi na rješavanju problema koji su se godinama gomilali u klubu, te posebnu pažnju posvećuje segmentima koji su bili zanemareni.

MARKETING

U tom smislu, nakon dugo vremena, nogometni klub Čelik Zenica poduzeo je sve dostupne mehanizme za naplatu transfer solidarnosti i naknada za treniranje igrača, čime je menadžment još jednom pokazao da će se ovaj klub boriti za sve ono što mu pripada.

Napornim radom administracije, danas je naš klub uspio naplatiti 18.384,00€ po osnovu naknade za treniranje igrača Zvonimira Plavčića.

Zvonimir je bio kadet našeg kluba odakle je otišao u SC Padeborn 07.

Novac od naknade je prebačen na glavni račun kluba, čime je, po automatizmu, smanjen dug prema Upravi za indirektno oporezivanje za navedeni iznos.

Zvonimiru želimo puno sreće u nastavku karijere, a mi našu borbu nastavljamo dalje.

Korak po korak, do jačeg i stabilnijeg Čelika !

 

Visoko.co.ba/072info.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.