NK Hajduk ne zaboravlja svoje navijačke legende: Ševko Halilović

747

Facebook stranica “Stare utakmice – Povijest Hajduka” prisjetio se današnjeg datuma od prije 65 godina i legendarnog meštra Ševke Halilovića iz Visokog, koji je 1954. godine bio gost najvećih legendi Hajduka, koje je tom prilikom i darovao. Tekst prenosimo u cjelosti.

Veliki zaljubljenik u Hajduk, nadaleko je poznata njegova brijačnica u Visokom, na svakom zidu gomile slika Hajduka, povjerenik Hajduka…. i još mnogo toga o ovom velikom navijaču Hajduka, ali ja ću o sigurno najvećem njegovom danu u životu 12. 9. 1954 godine.

Tog dana ispunili su se njegovi snovi, prvo se uslika sa svim igračima Hajduka (i to prije utakmice sa Proleterom). Navečer je u domu Hajduka napravljena mala proslava, slavljenici su bili Kokeza, Luštica, Vukas, Beara i Šenauer, prva dvojica su proslavili više od 500 utakmica u bilom dresu, a ostala trojica više od 300 utakmica.

I Halilović je na tom banketu darivao sve Hajdukovce sa poklonima, a Beari, Vukasu i Matošiću darovao je posebne poklone. Veliki dan za velikog navijača Hajduka.

Komentari

komentara