Nova BH snimila prilog o Spomeniku prirode Tajan

184

Nova BH, jedna od najpopularnijih TV kuća u Bosni i Hercegovini, snimila je prilog o Spomeniku prirode Tajan u Zavidovićima.

MARKETING

– U impresivnom mozaiku bh. zanimljivosti posebno mjesto pripada Spomeniku prirode Tajan. Radi se o najmlađem zaštićenom području u BiH i jedinom u Zeničko-dobojskom kantonu. Spomenik prirode smješten je na tromeđi općina Zavidovići, Kakanj i Zenica. Svake godine sve veći broj turista posjeti područje parka i uživa u netaknutoj prirodi, stoji u opisu priloga.

U prilogu koji možete pogledati u nastavku su prikazane neke od prirodnih ljepota Kamenice i Tajana, te je na taj način prezentiran i promovisan turistički potencijal naše općine i kantona.

 

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.