Nova godina u Hrvatskoj uz vatromete i koncerte na otvorenom

Diljem Hrvatske Nova 2018. godina dočekana je na trgovima uz prigodan program i tradicionalni vatromet.

340

Na središnjem Trgu bana Jelačića uz glazbu, pjesmu, ples i tradicionalni ponoćni vatromet sa Zagrepčanima i njihovim gostima gradonačelnik Milan Bandić odbrojavao je posljednje minute 2017. i poželio sretnu 2018. godinu. Okupljene su zabavljali DJ, Gazde, Doris Dragović, Tonči Huljić & Madre Badessa te grupa Vatra.

MARKETING

Splićani i njihovi gosti Novu 2018. dočekali su na prepunoj splitskoj Rivi uz veliki vatromet, a posjetitelje je zabavljao pjevač Joško Čagalj Jole s kojim su na dočeku splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara i župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban otpjevali pjesmu “Ništa kontra Splita”.

Najveći javni doček nove 2018. godine na otvorenom u Rijeci i ove godine tradicionalno je bio na Korzu, gdje se okupilo više tisuća Riječana i njihovih gostiju, a javni novogodišnji doček organiziran je i na Trsatu. Nastupili su riječki kantautor Boris Štok, zagrebačka rock grupa “Jinx” i drugi.

Opatija je, kao i prethodnih godina, javni doček za građane organizirala na dvije lokacije. Na prostoru ispred Mrkata, odnosno opatijske tržnice, od 22 sata na Silvestrovo feštalo se uz Koktelse i Leteći odred. Ispred umjetničkom paviljona Juraj Šporer u Novu godinu uvela je svirka Xfinity Banda, javljaju hrvatski mediji.

Dubrovčani zajedno s gostima Novu 2018. godinu dočekali su na prepunom Stradunu uz koncert Dine Merlina, Songkillersa i Pravila igre, a okupljenom mnoštvu čestitao je i dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Osječani su Novu 2018. godinu tradicionalno dočekali na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića te, ove godine, i na Trgu Ivana Pavla II., kod osječke konkatedrale. U sklopu osječkog Adventa stanovnike Osijeka i njihove goste zabavljali su glazbena skupina “Detour” i Zvonko Bogdan.

vijesti.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara