Nova hapšenja u Visokom: Zabilježeno posjedovanje materije koja asocira na drogu i teška krađa

2192
Zgrada Policijske stanice u Visokom / Ilustracija / Foto: Visoko.co.ba
Zgrada Policijske stanice u Visokom / Ilustracija / Foto: Visoko.co.ba

Dana 25.06.2020. godine, u 09,45 sati, u mjestu Arnautovići, policijski službenici su izvršili legitimisanje i kontrolu lica Z.A., rođenog 1996. godine, iz Visokog. Prilikom pregleda putničkog motornog vozila marke “BMW”, registarskih oznaka T27-A-416, kojim je navedeno lice upravljalo, policijski službenici su pronašli sadržaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

MARKETING

Dana 25.06.2020. godine, u 10,20 sati, u mjestu Arnautovići, policijski službenici su izvršili legitimisanje i kontrolu lica S.M., rođenog 1990. godine, iz Visokog. Prilikom pregleda putničkog motornog vozila marke “Opel, registarskih oznaka 3024ZB13, kojim je navedeno lice upravljalo, policijski službenici su pronašli sadržaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Dana 25.06.2020. godine, dežurnoj službi Policijske stanice Visoko je prijavljeno da je u vremenskom periodu od 15.06. do 25.06.2020. godine, u mjestu Gornje Rosulje, od strane lica B.A., iz Visokog, izvršena teška krađa u kuću vlasništvo lica B.E., kojom prilikom je otuđeno bakreno posuđe. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

 

Visoko.co.ba/MUP ZDK

Komentari

komentara