Novi atraktivni nastupi u oktobarskom programu Aquarius Vilsa

54

Klupski bend Perpetuum Mobile, zajedno sa Dankom Adamov i Marijom Erović, nastupa u subotu 12. oktobru u Aquarius Vilsu, odakle najavljuju nezaboravnu zabavu.
Alen Lemešević će zajedno sa svojim bendom Music Theatre, nakon duže pauze, nastupiti u petak 18. oktobra u Aquarius Vilsu, a posljednjeg petka u mjesecu, 26. oktobra, zasvirat će popularni i traženi sastav Mirza i Panduri.

Za subotu 19. oktobra, u seriji Back 2 Back, najavljeni su nastupi J.F.Fera & Tarik Ramich uz podršku jednog od najboljih domaćih perkusionista Tonija Bonga.

Aquarius Vils je kao hit mjeseca najavio nastup hrvatskog, više puta nagrađenog benda Detour, peteročlane muzičke skupine koja je do početka 2006. djelovala pod imenom Yammat. Nastup je zakazan 25. oktobra.

“Njihov muzički rad logičan je nastavak dijela muzičkog izražaja s albuma ‘Plan B’, pa tako Detour donosi savremeni elektro pop zvuk, bržeg i plesnijeg ritma, začinjen ugođajem francuske rivijere 50-tih i 60-tih”, saopćeno je iz Aquarius Vilsa.

Navode kako je riječ o jedinstvenom ugođaju, sjajnoj svirci i kvalitetnoj muzičkoj večeri koju ne treba propustiti.

Sve informacije o ovom i drugim događajima oktobarskog programa Aquarius Vilsa mogu se dobiti putem FB i IG stranice Aquarius Vils, telefona 061/210-788 te putem portala www.kupikartu.ba.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara