Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko Novi uspjesi ...

Novi uspjesi mladog visočkog režisera: Suad Hadžimehanović član tima tvoraca spotova za Dženana Lončarevića, Mirzu Selimovića…

392

Mladi Visočanin Suada Hadžimehanović jedan je od rijetkih mladih ljudi iz našeg grada koji se mogu pohvaliti brojnim uspjesima u svijetu filma i režije općenito. Nakon nekoliko učešća na filmskim festivalima i općenitih uspjeha u svijetu sedme umjetnosti, posljednjih nekoliko mjeseci ovaj mladi Visočanin počeo je sarađivati i sa poznatim bh. režiserom Harisom Dubicom.

“Poznavajući se sa Harisom Dubicom prošle godine je od njega stigla i ponuda da budem njegov asistent na snimanju spotova. Taj poziv sam, naravno, prihvatio i tako počeo raditi sa njim, te sam do sada učestvovao na snimanjima brojnih spotova”, istaknuo je Hadžimehanović za naš portal.

Do sada je uspijevao sarađivati sa brojnim regionalnim zvijezdama, te je učestvovao u snimanju spotova za Tamaru Dragić, Dženana Lončarevića i Mirzu Selimovića, a član je i grupe Helem Nejse.

“Ono što je zanimljivo, u posljednje vrijeme smo uradili dva nova spota za Dženana Lončarevića, a na ovim spotovima sam bio organizator i Harisov asistent. Također, imam i veliki broj drugih projekata koji bi uskoro trebali ugledati svjetlo dana”, dodao je Suad, zaključivši kako uskoro sprema i svoj novi dokumentarni film koji će vrlo skoro predstaviti javnosti.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.