Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko Novo lice ASA...

Novo lice ASA Banke u Visokom: Renovirana poslovnica za unapređenje usluge

691

ASA Banka, u Trgovačkom SUŠA CENTRU u Visokom, renovirala je postojeću poslovnicu u skladu sa novim vizuelnim identitetom.

Poslovnica banke, kojoj je primarni cilj razvoj domaće privrede i bh. društva općenito, uređena je po jedinstvenim i modernim standardima, kao što i dolikuje banci koja pretenduje da postane jedan od vodećih bh. brendova.

S ciljem jačanja korporativnog identiteta na tržištu, rebrendirana je Poslovnica Visoko čime ASA Banka pokazuje svoju predanost razvoju poslovne mreže i pružanju vrhunske kvalitete usluge svojim klijentima, svakodnevno unapređujući poslovne standarde.

“Želimo da se naši klijenti osjećaju ugodno u našim poslovnicama, te da budu zadovoljni sigurnim, profesionalnim i prijateljskim pristupom naših zaposlenika, kao i inovativnim, savremenim uslugama.” – izjavili su iz ASA Banke.

Poslovnica je u potpunosti prilagođena potrebama i željama klijenata, a kvalitet i kontinuirana modernizacija usluga omogućavaju klijentima jednostavno i sigurno poslovanje.

Poslovnica ASA Banke u Visokom nalazi se na adresi Branilaca bb, TC „SUŠA“. Otvorena je svaki radni dan od 08:00 do 16:00 sati, a subotom od 08:00 do 12:00 sati.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.