Novosti iz Medrese “Osman ef. Redžović”

229

U ponedjeljak su mjesto na Vakifskoj ploči Medrese “Osman ef. Redžović” dobili Hindija Osman i Muamera iz Naselja Luke u Visokom. Molimo Allaha dž.š. da ukabuli njihov doprinos razvoju Medrese. S obzirom da smo ranije primili tri uplate vakifa koji su izrazili želju da se njihova imena ne publiciraju, Osman i Muamera su 63. vakif na novoj Vakifskoj ploči, odnosno 529. od osnivanja Medrese do danas. Povjerena namjenska sredstva ugrađujemo u proširenje školske zgrade i izgradnju novih pet učionica. Promocija novih vakifa očekuje se kada to uvjeti dozvole.

MARKETING

Također, u ponedjeljak je uklanjanjem crijepa i demontažom krovne konstrukcije zvanično započeo dugo očekivani i najavljivani projekt proširenja školske zgrade. Kako su istakli iz Medrese, uskoro će biti objavljene i opširnije informacije o svemu ovome.

Visoko.co.ba/Medresa Osman ef. Redžović

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.