Obavještenje o odvozu smeća

450

Povodom novogodišnjih praznika, obavještavamo javnost i korisnike komunalnih usluga u Gradu Visoko da je u Službi za čistoću i odvoz komunalnog otpada subota neradni dan. Također, obavještavamo korisnike da će odvoz komunalnog otpada planiran za subotu (01.01.2022. godine) prvi dan Nove godine, biti uredno odvezen u ponedjeljak (03.01.2022. godine) prema planu i programu za navedeni dan. Odvoz komunalnog otpada i ostale aktivnosti koje su planirane za ponedjeljak (03.01.2022. godine) biće uredno realizovane prema planu i programu.

Ovim putem molimo sve korisnike koji po redovnom rasporedu imaju odvoz komunalnog otpada u subotu, da svoje posude sa komunalnim otpadom pripreme za odvoz u termine koji su navedeni u ovoj objavi. Plan i program možete pogledati na web i Facebook stranici JKP Visoko.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.