Održana sjednica Skupštine Suabnor-a

137

U Zenici je danas održana redovna izvještajna Skupština Saveza udruženja antifašista i boraca NOR-a Zeničko-dobojskog kantona.

MARKETING

Delegati Skupštine iz svih opština ZDK, na dnevnom redu, između ostalog su, razmatrali i usvojili izvještaj o radu Upravnog odbora Saveza za 2019./20. godinu. Također, usvojen je i Programa rada za 2020. godinu, kao i Plan materijalno-finansijskog poslovanja za tekuću godinu.

Kako kažu iz udruženja, planovi za ovu godinu su poprilično dogovoreni i ustaljeni u skladu sa, prvenstveno, epidemiološkom situacijom i finansijskim mogućnostima u okviru koje su planirane lokalne posjete i obilježavanje svih značajnijih datuma u okviru NOR-a.

I ove godine, u znatno manjem broju nego predhodnih, na Smetovima će se ipak obilježiti Dan Ustanka Naroda i narodnosti, 27.jula.

visoko.co.ba/zenicainfo.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.