Okončani protesti u Sarajevu: Studenti poručili da su gladni

52
Autor: Damir Hodžić/Faktor
Autor: Damir Hodžić/Faktor

Studenti u Sarajevu jutros su održali protest jer su nezadovoljni uslovima u domovima. Poručili su da su gladni, da menza ostaje bez namirnica, sve to zbog nemara nadležnih. Studentski centar im duguje veliki iznos novca, a problemi se samo gomilaju. Žele ovim protestom upozorenja da pokažu da se znaju boriti za svoja prava.

MARKETING

Nedugo nakon obraćanja premijera Edina Forte i ministrice u čijoj je nadležnosti Studski centar u Sarajevu studenti su počeli da se razilaze. Nadležni su im poručili da će za 10-ak dana iznijeti zvaničan stav o zahtjevima studenata.

Visoko.co.ba/federalna.ba/Jelena Žerajić

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.