Fitness

Opcija uvođenja fitnessa u hotelsku sobu sve popularnija u svijetu

Hotelske sobe su opremljene fitness opremom koja gostima omogućava vježbanje u privatnosti vlastite sobe u bilo koje doba dana. Nils-Arne Schroeder, regionalni direktor lanca hotela kazao je kako je ovaj koncept prvi put predstavljen u SAD-u prije dvije godine.
“Istražili smo šta klijenti traže. Jasno je da su ovakve stvari uvijek poželjne, a mi smo se potrudili izaći im u susret što je više moguće”, kazao je.

U hotelu trenutno postoje tri sobe sa fitnes opremom. U njima je moguće naći poseban dio sa preko 200 vježbi i sprava koje su potrebne da bi se te vježbe obavljale. To uključuje sprave za trening visokog intenziteta, kao i sprave za kardio, biciklizam, meditaciju, trening niskog intenziteta i programe za osobe sa invalidskim kolicima.

U sobi se također nalaze i trake za otpor, kuglice s pijeskom, kugla za vježbanje, prostirka za jogu i još mnogo toga. Upravo je ovo dio opreme koja je naišla na odličnu povratnu reakciju od korisnika hotela, zbog čega su je uključili u stalni sastav “Five Feet to Fitness” plana. Schroeder je naposljetku dodao i kako je ova opcija sve popularnija u svijetu.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh