Organizacija porodica šehida i poginulih boraca “Zlatni ljiljan” Zenica obilježila 25. godišnjicu genocida u Srebrenici

192

Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Grada Zenica zajedno sa predstavnicima boračkih organizacija su obilježili 25. godišnjicu od genocida koji se desio u Srebrenici 11.07.1995. godine.

MARKETING

U 10:00 sati na Spomen obilježju Kameni spavač položili su cvijeće i proučili fatihe za sve žrtve genocida, šehide i poginule borce. Predsjednica OPŠ I PB Nihada Husejnagić i predsjednik organizacije DNRP Alija Redžić obratili su se sa nekoliko prigodnih riječi. Između ostalog da ovaj datum ne smijemo nikad zaboravit i da se nikad nigdje i nikome ne desi nešto kao što se desilo u našoj Srebrenici.

visoko.co.ba/zenicablog.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.