Otvaranje rekonstruisanog dječijeg vrtića “Maglaj”

573

Ceremonija otvaranja rekonstruisanog dječijeg vrtića “Maglaj” i početka rada Resursnog centra za dijete i porodicu u organizaciji SOS Dječija sela BiH biće održano danas u 11.30 sati u prostoru dječijeg vrtića “Maglaj” koji se nalazi u Ulici Civilnih žrtava rata bb, u Maglaju, saopćili su iz SOS Dječija sela.

MARKETING

Na ceremoniji otvaranja prisustvovat će predstavnici UNDP-a i Ambasade Švicarske u BiH koji su značajno pomogli obnovu vrtića, te institucija vlasti i javnih ustanova,  kao i civilnog društva i korporativnog sektora u BiH, navodi se u saopćenju.

Posjetiteljima će se otvoriti vrata obnovljenog objekta vrtića, a u Resursnom centru za dijete i porodicu upoznat će se sa uslugama i aktivnostima kojim se ostvaruje sveobuhvatan pristup podrške porodici te povećava kvalitet podrške koju porodice

Resursni centar za dijete i porodicu u Maglaju podrška je lokalnoj zajednici kao mjesto promocije i zaštite porodičnih vrijednosti i prilika za poboljšanje kvalitete života porodica.

Centar nudi razne aktivnosti i usluge djeci i roditeljima, ali i profesionalcima iz partnerskih i drugih zainteresiranih organizacija i institucija, navodi se u saopćenju.

Onasa/Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.