Otvorene prijave: Peto izdanje ‘Land of pyramids’ ovog aprila na visočkom izletištu Ravne

416
Land of pyramids pt. 5

Iako je najavljivano za prošlu godinu, usljed epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, peto izdanje adrenalinskog spektakla u Visokom – Land of pyramids bit će održano u aprilu 2021. godine.

MARKETING

U susret utrci, od 20. februara u 20 sati bit će otvorene prijave za ovu enduro utrku, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave na vrijeme i obezbijede dobru startnu poziciju za utrku.

Utrka koja kombinira snalažljivost, velike količine adrenalina, upornost, taktičnost i ogroman napor u savladavanju svih prepreka i ove godine sigurno će ponuditi mnoštvo uzbuđenja u kojima ćemo svi moći uživati. Već ranije, tokom većeg dijela 2019., ali i kroz cijelu 2020. godinu organizatori su prošli posebne pripreme za ovaj spektakularan događaj, a kako su nam kazali proširena je staza sa nekim novim dijelovima, u odnosu na ranije godine. Također, istaknuto je i kako je prolog lakši za vozače, ali i kako će biti dodana još jedna klasa. Posebna pažnja posvećena je higijensko-epidemiološkim pripremama, kako bi sve bilo sigurno za vozače koji u Visokom odluče ovog aprila posjetiti adrenalinski spektakl.

Važno je još napomenuti da se utrka održava u organizaciji EMK “Enduro” Visoko, a da će lokacija održavanja utrke ostati ista kao i prethodnih godina, to jeste na popularnom visočkom izletištu Ravne.

Jedno je sigurno, svi ljubitelji motosportova, prirode i adrenalina imat će priliku da uživaju u spektakularnoj utrci, a svi oni koji se žele priključiti organizaciji i pomoći u pripremi utrke mogu to učiniti putem Facebook stranice Land of pyramids – Enduro Visoko, gdje je moguće pronaći i više informacija o samoj utrci.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.