Peđa Bajović u Sarajevo donosi jedinstveni “1 u 3” stand up show

99

Peđa Bajović je uspješni stand up komičar koji je svoje šale pričao čak i u SAD-u i Australiji, a sada je odlučio zatvoriti poglavlje dugo 15 godina uz tri jedinstvena, ali i povezana nastupa u Sarajevu.

MARKETING

Za nastup u Sarajevu spremio je cjelokupan opus iz 15 godina karijere stand-up komičara pretočen u tri različite tematske predstave. Vrijeme je, kaže, za nešto novo, a ovo do sada urađeno ne treba da propadne, nego se treba iskoristiti na pravi način.

“Napravit ćemo svojevrsni presedan. Globalno nije napravljeno ništa slično. U istom gradu, tri dana zaredom, veoma vrhunski profesionalno sniman stand-up nastup. Ja bih, lično, to volio ponuditi nekim streaming servisima poput Netflixa, ali vidjet ćemo. Vjerovatno će se emitirati na televiziji”, najavljuje Bajović.

Bajović je u sarajevskom BKC-u prije pet godina obilježio prvih deset godina stand up karijere, a sa ova tri nastupa, za 15. godišnjicu, napravit će nešto potpuno drugačije.

Prvi nastup bit će održan 27. novembra u Cinemas Slogi, 28. novembra u BIS-u i naposljetku 29. novembra u Coloseum Clubu.

Bajović obećava odličnu zabavu i poziva sve zainteresovane da što prije kupe kartu, jer je, zbog javnog snimanja, broj mjesta ograničen.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara