Pljušte ostavke u JU “Dom zdravlja” Visoko: Nakon ostavke direktora, ostavke podnijeli i dr.Zlatko Handžić, Nefisa Bajramagić i Alma Karavdić

3729

Dinka Omanović predsjednica Upravnog odbora JU “Dom zdravlja” Visoko za danas je zakazala sjednicu UO na kojoj bi se trebala razmatrati i vjerovatno prihvatiti ostavka dr. Senada Karavdića na mjesto direktora ove institucije.

U međuvremenu kako saznaje Visoko.co.ba pored dojučerašnjeg direktora Karavdića ostavke su podnijeli i pomoćnik direktora za medicinska pitanja dr.Zlatko Handžić, glavna medicinska sestra Doma zdravlja Nefisa Bajramagić kao i glavna medicinska sestra Službe porodične medicine Alma Karavdić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.