Počela prodaja ulaznica za drugo izdanje AJB DOC Film Festivala

75

Drugo izdanje AJB DOC Film Festivala bit će održano od 20. do 24. septembra, a karte za sve projekcije puštene su u prodaju.
Cjelokupan program festivala bit će prikazan u Multiplexa Cinema City, a karte možete kupiti u Box Officeu Multiplexa Cinema City svaki dan od 11 do 21 sat.

MARKETING

Cijena karte za projekciju jednog filma je 5 KM.

Za karte vlada veliko interesovanje i gotovo su rasprodate projekcije filmova “Lakonoga” Lejle Zvizdić, “Kuća Male Zvijezde” Slađane Lučić i “Nevjerovatno putovanje” Alvara Gonzalez-Allera i Olivera Valentea.

“Ne postoji ograničenje za maksimalan broj ulaznica koje se mogu kupiti, a kako biste izbjegli gužve, osigurajte svoje karte na vrijeme”, poručili su organizatori.

Program projekcija AJB DOC Film Festivala i sinopsisi filmova dostupni su na službenoj web stranici AJB DOC-a. AJB DOC je međunarodni festival dokumentarnog filma koji će biti održan u Sarajevu od 20. do 24. septembra. Festival organizira televizijska kuća Al Jazeera Balkans, u saradnji s Al Jazeera Media Networkom i Al Jazeera Media Institutom iz Dohe.

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara