Državni Tim

Počela prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Andora

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Andore, koja se igra 6. septembra u Zenici, počela je jutros na 24 prodajna mjesta u BiH.

U prodaju je pušteno 9.300 po cijeni od 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok) i 20 KM (jug).

Direktor Centrotoursa Muamer Lutvić kazao je Feni da postoji veliko interesovanje za kupovinu ulaznica, ali da nisu zabilježene veće gužve na prodajnim mjestima.

Nogometni savez BiH je već primio veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica za navedenu utakmicu te je izvjesno da će stadion biti ispunjen.

Naglasio je da jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica te da kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena.

Lutvić je također naglasio da će kupci ulaznica za utakmicu BiH – Andora imati prioritet prilikom kupovine istog broja ulaznica i za meč BiH – Vels, u oktobru u Zenici.

U neposrednoj prodaji bit će 3.800 rezervisanih ulaznica za potrebe: igrača i stručog štaba A reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacija BiH, stručne štabove ostalih selekcija, kantonalne i područne saveze putem entitetskih saveza, klubove Premijer lige BiH, članove organa i tijela NSBiH, zaslužne nogometne radnike i bivše reprezentativce BiH, sponzore, organe i institucije državnog i entitetskog nivoa te administracija Saveza.

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh